Årets Frihetsgåva!

Swisha till 123 571 4795 eller gå till denna sida för att hitta fler betalvägar!

Tack för i år!

Med hopp om en skön jul och ett innehållsrikt nytt år vill vi tacka er, alla våra aktiva och vänner som möjliggjort ytterligare ett år att lägga till Skota Hems historia. Ni är fantastiska!

På återseende!

Se Skota Hem på TV i kväll

Idag 14 september kommer ett inslag från Skota Hems ungdomsvecka att visas i Postkodmiljonären på TV4 klockan 19.30.

Missa inte det!

Mysig avslutning med 2.4 mR-seglarna

Det var så många som ville vara med denna eftermiddag så avslutningsseglingen blev i två heat. De båda grupperna körde en distanskappsegling runt fasta märken på fjärden. Mats vann den första omgången och Micke den andra. Solen kämpade sig fram och vinden tilltog något under kvällen och skapade en riktigt fin seglingsavslutning.

Efter seglingen grillade vi på altanen men middagen intogs inomhus och avslutades med massa prat och chokladtårta!
Tack gänget för en mysig kväll och en grym säsong!

Sista Access-träningen

Sista Access-träningen

Ellinor och Jocke avslutade säsongens Accessträningar med en riktigt lång segling runt Baggen. En riktigt ljum och vacker kväll som bjöd på en lätt bris skapade en härlig inramning för våra duktiga seglare!

Nytt samarbete

Nytt samarbete

Under säsongen har Skota Hem inlett ett samarbete med PostkodLotteriet – Lotteriet för en bättre värld.

Samarbetet är ett projekt som kommer att pågå under 2013 och innebär att vi kommer kunna erbjuda ett brett utbud av aktiviteter under säsongen.

Vi är oerhört glada, stolta och tacksamma över detta!

Ungdomskursen avslutad

Ungdomskursen avslutad

Aldrig tidigare har vi haft ett gäng med Access-seglare som alla seglat på egen hand redan kursens första dag. Under två dagar har våra fem grabbar seglat Access både på banor och fritt ute på fjärden.
I morse var det blåsigt och regnigt. Efter diverse landaktiviteter hade det mojnat något så vi lastade våra två Sonarer med lite fika och drog på utflyktssegling. Våra seglare briljerade även i Sonar-segling. På hemvägen var det åter igen lätt bris och sol från klarblå himmel. Fin avslutning på kursen.

Tack fantastiska instruktörer och underbara ungdomar för dessa dagar!

Spännande dag!

Spännande dag!

Idag har vi haft besök av ett filmteam på vår Accesskurs.
Inte så mycket vind men vi körde ballongsegling och det gick fint!

JSM avslutat

JSM avslutat

JSM 2013 är färdigseglat och sista dagen var riktigt fin. På Access-banan genomfördes de två sista seglingarna i perfekta förhållanden. Prisutdelning på JSM-basen i Arendal avslutade arrangemanget. Skota Hem är mycket stolta över Ellinor Färnert på andraplats i singelklassen. Kompletta resultat finns på http://www.svensksegling.se/SSFTavlingar/TACKFORARETSJSM2013/Resultat/
Stort tack till JSM-arrangörerna för en proffsig organisation på Access-banan!

JSM dag 3

Perfekta seglingsförhållanden på JSM idag. Härlig kompensation för gårdagen. Idag genomfördes sex race. Hoppas på en lika fin avslutningsdag imorgon.